Správy

Skip Navigation LinksDomovská stránka > Správy > Minister kultúry vymenoval členov rady Audiovizuálneho fondu

Minister kultúry vymenoval členov rady Audiovizuálneho fondu

01. apríla, 2015

Minister kultúry Marek Maďarič v pondelok 30.3.2015 z dôvodu uplynutia funkčného obdobia vymenoval na návrh odbornej obce šiestich členov rady Audiovizuálneho fondu.

Opätovne boli do funkcie člena rady vymenovaní:

Miloslav Luther za oblasť tvorby slovenských audiovizuálnych diel, Róbert Ťavoda za oblasť poskytovania retransmisie a Marta Gajdošíková za oblasť televízneho vysielania vysielateľom zriadeným zákonom.

Jelenu Paštékovú, ktorá bol členkou rady za oblasť tvorby slovenských audiovizuálnych diel nahradí vo funkcii Stanislav Párnický, Petronelu Kolevskú, ktorá bola členkou rady za oblasť nezávislých producentov v audiovízii nahradí vo funkcii Ivo Brachtl a Tomáša Kamenca, ktorý pôsobil v rade za oblasť televízneho vysielania vysielateľmi oprávnenými vysielať na základe licencie nahradí vo funkcii Jozef Heriban.

Okrem novovymenovaných členov rady vo funkcii zostávajú aj Ľuba Féglová (oblasť distribúcie audiovizuálnych diel) a Ľubomír Čechovič (oblasť nezávislých producentov v audiovízii), ktorým funkčné obdobie uplynie v roku 2017 a Anton Škreko (generálny riaditeľ sekcie médií, audiovízie a autorského práva MK SR), ktorého funkčné obdobie skončí v roku 2018.

Späť

Podmienky používania|Ochrana osobných údajov|Kontaktujte nás
Copyright © 2009 - 2011 Audiovizuálny fond. Všetky práva vyhradené.