Správy

Skip Navigation LinksDomovská stránka > Správy > Miloslav Luther opäť predsedom Rady Audiovizuálneho fondu

Miloslav Luther opäť predsedom Rady Audiovizuálneho fondu

15. apríla, 2015

Vzhľadom na to, že šiestim členom Rady Audiovizuálneho fondu uplynulo koncom marca ich šesťročné funkčné obdobie, minister kultúry Marek Maďarič v pondelok 30.marca 2015 na návrh odbornej obce vymenoval šiestich členov rady Audiovizuálneho fondu.

Sú nimi Ivo Brachtl za oblasť nezávislých producentov, Marta Gajdošíková za verejnoprávneho vysielateľa RTVS, Jozef Heriban za televíznych vysielateľov na základe licencie, Miloslav Luther a Stanislav Párnický za oblasť tvorby slovenských audiovizuálnych diel a Róbert Ťavoda za oblasť poskytovania retransmisie. Okrem novovymenovaných členov radu fondu tvoria aj Ľuba Féglová za oblasť distribúcie audiovizuálnych diel, Ľubomír Čechovič za nezávislých producentov a Anton Škreko za ministerstvo kultúry.

Rada Audiovizuálneho fondu sa 15. apríla 2015 zišla na svojom prvom rokovaní v novom zložení a v úvode rokovania si zvolila svojho predsedu aj podpredsedu na funkčné obdobie dvoch rokov. Predsedom rady fondu sa stal Miloslav Luther a za podpredsedu rady bol zvolený Róbert Ťavoda. Obaja v týchto funkciách už pôsobili aj v predchádzajúcom období.

Späť

Podmienky používania|Ochrana osobných údajov|Kontaktujte nás
Copyright © 2009 - 2011 Audiovizuálny fond. Všetky práva vyhradené.