Správy

Skip Navigation LinksDomovská stránka > Správy > Zloženie odbornej komisie pre výzvu 1/2015

Zloženie odbornej komisie pre výzvu 1/2015

17. decembra, 2014

V súlade s pravidlami Audiovizuálneho fondu pre proces hodnotenia žiadostí a v záujme predísť vzniku situácie, ktorá by mohla pri ich posudzovaní a hodnotení viesť ku konfliktu záujmov, kancelária fondu po uzávierke výzvy 1/2015, ktorá bola zameraná na podprogram 2.2 - Verejné kultúrne podujatia s účasťou audiovizuálnych diel v Slovenskej republike, rozoslala zoznamy doručených žiadostí všetkým aktuálne vymenovaným členom odbornej komisie pre program 2. Zároveň kancelária všetkých členov komisie vyzvala, aby deklarovali svoj realizačný vzťah k predloženým žiadostiam alebo aby oznámili iné objektívne prekážky, ktoré im neumožňujú zúčastniť sa na hodnotení žiadostí v tejto výzve.

Pre pracovnú zaneprázdnenosť sa na hodnotení žiadostí nemôžu zúčastniť Martin Hasák a Anton Ondrejka. Svoj realizačný vzťah k niektorému z projektov, ktoré sú predmetom žiadostí v tejto výzve, deklarovali Radovan Holub a Jana Ondíková. Z dokumentu, ktorý je povinnou prílohou jednej zo žiadostí, vyplynul aj realizačný vzťah Martina Palúcha.

Po preskúmaní uvedených skutočností tak zostalo päť disponibilných členov odbornej komisie pre program 2. To je počet, ktorý zároveň zodpovedá počtu členov potrebných na posúdenie a hodnotenie žiadostí v zmysle Štruktúry podpornej činnosti Audiovizuálneho fondu na rok 2015.

Vzhľadom na túto skutočnosť nebolo možné uskutočniť určenie členov odborných komisií žrebovaním. O všetkých skutočnostiach súvisiacich s určením členov odbornej komisie pre výzvu 1/2015 bola oboznámená aj Dozorná komisia Audiovizuálneho fondu na jej zasadnutí 17.12.2014.

Pre odbornú komisiu vo výzve 1/2015 pre podprogram 2.2 boli podľa príslušných vnútorných predpisov Audiovizuálneho fondu určení títo členovia: Ivan Jáchim, Kateřina Javorská, Viera Langerová, Veronika Paštéková a Jana Studená.

Záznam z určenia členov odbornej komisie pre hodnotenie žiadostí predložených vo výzve 1/2015, rovnako ako aj všetky doterajšie písomné dokumenty súvisiace s určovaním členov odborných komisií v prechádzajúcich výzvach, sú archivované v kancelárii fondu. V prípade záujmu o problematiku určovania členov odborných komisií na konkrétne výzvy kancelária fondu na požiadanie sprístupní súvisiace informácie a dokumenty.

Späť

Podmienky používania|Ochrana osobných údajov|Kontaktujte nás
Copyright © 2009 - 2011 Audiovizuálny fond. Všetky práva vyhradené.