Správy

Skip Navigation LinksDomovská stránka > Správy > Audiovizuálny fond vyhlásil nové výzvy na predkladanie žiadostí

Audiovizuálny fond vyhlásil nové výzvy na predkladanie žiadostí

20. januára, 2016

V súlade so Štruktúrou podpornej činnosti Audiovizuálneho fondu na rok 2016 a na základe uznesenia Rady Audiovizuálneho fondu č. 9/2016 z 19. januára 2016 fond vyhlásil výzvy č. 2/2016, 3/2016, 4/2016 a 5/2016.

S výnimkou podprogramov 1.4 - školské a vzdelávacie audiovizuálne diela a 2.2 - verejné kultúrne podujatia s účasťou audiovizuálnych diel v Slovenskej republike, ktoré boli predmetom výzvy č. 1/2016 s uzávierkou 30.11.2015, nové otvorené výzvy pokrývajú všetky oblasti podpornej činnosti Audiovizuálneho fondu: vývoj aj produkciu audiovizuálnych diel v programe 1, distribúciu a prezentáciu audiovizuálnych diel v podprograme 2.1, program 3 – výskum, vzdelávanie a edičnú činnosť, ako aj rozvoj audiovizuálnych technológií v programe 4.

V tomto programe sa prvýkrát otvára aj nový podprogram 4.4, ktorý je zameraný na podporu rozvoja technológií určených na realizáciu audiovizuálnych diel v Slovenskej republike. Tento podprogram je primárne otvorený pre inovatívne projekty v oblasti rozvoja audiovizuálnych technológií, pričom jeho cieľom nie je podpora nákupu technologických zariadení (napr. kamerová technika, vybavenie strižne a pod.).

Žiadosti v programe 5 – podpora audiovizuálneho priemyslu v Slovenskej republike sa môžu fondu predkladať priebežne počas celého roka.

Úplné znenie všetkých aktuálnych výziev, priority v jednotlivých programoch a podprogramoch, celkové sumy finančných prostriedkov predbežne určených na jednotlivé výzvy a tiež jednotlivé termíny určené na predkladanie žiadostí sú zverejnené v sekcii Výzvy.

Späť

Podmienky používania|Ochrana osobných údajov|Kontaktujte nás
Copyright © 2009 - 2011 Audiovizuálny fond. Všetky práva vyhradené.