Správy

Skip Navigation LinksDomovská stránka > Správy > Oznámenie kancelárie Audiovizuálneho fondu

Oznámenie kancelárie Audiovizuálneho fondu

27. marca, 2020

V súvislosti s termínom uzávierky na predkladanie žiadostí 30. marca 2020 kancelária Audiovizuálneho fondu opätovne upozorňuje žiadateľov, že vzhľadom na aktuálne karanténne opatrenia naďalej nie je možné osobné doručenie žiadostí do sídla fondu.

Žiadosti, ktoré budú v online systéme fondu zaregistrované do uvedeného termínu, kancelária bude považovať za včas doručené aj v tom prípade, ak tlačená verzia žiadosti bude doručená poštou po termíne uzávierky, najneskôr však do 3. apríla 2020. Žiadosti zaregistrované v elektronickom systéme po 30. marci budú vyhodnotené k nasledujúcemu termínu uzávierky v príslušnom programe. Ak niektorí žiadatelia budú mať objektívne prekážky s doručením žiadosti (napríklad výrazné obmedzenie otváracích hodín na pošte v sídle žiadateľa), prosíme, aby nás o takejto skutočnosti operatívne informovali.

Prosíme tiež žiadateľov, ktorí z dôvodu núteného prerušenia činnosti a zavretia svojej prevádzky (predovšetkým kiná v podprograme 2.3) nemôžu v určenom termíne vyplniť a zaregistrovať svoju žiadosť ani elektronicky, aby takúto skutočnosť oznámili elektronickou poštou alebo telefonicky príslušnému administrátorovi.

Privítame aj vaše informácie o dopadoch aktuálnej situácie na vašu činnosť, ako aj podnety na konkrétne opatrenia a kroky, ktorými vám môže Audiovizuálny fond pomôcť preklenúť negatívne dôsledky prijatých karanténnych či preventívnych opatrení.

Sme s vami a sme tu pre vás.

Späť

Podmienky používania|Ochrana osobných údajov|Kontaktujte nás
Copyright © 2009 - 2011 Audiovizuálny fond. Všetky práva vyhradené.