Správy

Skip Navigation LinksDomovská stránka > Správy > Výzva na predkladanie návrhov na členov odborných komisií

Výzva na predkladanie návrhov na členov odborných komisií

30. júna, 2016

Audiovizuálny fond na základe  rokovania Rady dňa 28. júna 2016 vyhlásil výzvu na predkladanie návrhov na členov odborných komisií. Odborné komisie sú poradnými orgánmi fondu a zriaďujú sa za účelom posúdenia každej žiadosti o poskytnutie finančných prostriedkov fondu. Komisie hodnotia jednotlivé žiadosti a vydávajú svoje stanovisko k výške aj forme poskytnutia dotácie, štipendia alebo pôžičky. Sú základným prvkom praktického výkonu podpornej činnosti fondu. Rozdelenie finančných prostriedkov fondu na konkrétne projekty je tak výsledkom náročnej práce odborných komisií a zároveň odbornou zodpovednosťou ich členov voči verejnosti.

Audiovizuálny fond na základe skúseností z hodnotiaceho procesu pravidelne vyhodnocuje činnosť odborných komisií a aktualizuje ich zloženie aj na základe návrhov odbornej verejnosti. Zámerom fondu je permanentná evaluácia pôsobenia činnosti odborných komisií. Ich priebežné dopĺňanie a obmena ich zloženia sú tak prirodzenou súčasťou činnosti fondu. 

Audiovizuálny fond týmto vyzýva odbornú verejnosť na predkladanie návrhov kandidátov na členov odborných komisií. Návrhy, ktoré majú byť predložené rade na jej  rokovanie, je potrebné doručiť kancelárii fondu najneskôr do 29. júla 2016.

Vzor tlačiva pre predkladanie návrhov na členov odborných komisií na stiahnutie

Späť

Podmienky používania|Ochrana osobných údajov|Kontaktujte nás
Copyright © 2009 - 2011 Audiovizuálny fond. Všetky práva vyhradené.