Správy

Skip Navigation LinksDomovská stránka > Správy > Výzva na predkladanie návrhov kandidátov na člena Dozornej komisie Audiovizuálneho fondu

Výzva na predkladanie návrhov kandidátov na člena Dozornej komisie Audiovizuálneho fondu

30. novembra, 2021

Podľa § 10 ods. 1 zákona č. 516/2008 Z. z. o Audiovizuálnom fonde a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon“) dvoch členov dozornej komisie volí a odvoláva rada Audiovizuálneho fondu (ďalej len „rada“) v tajnom hlasovaní.
Rada na základe uznesenia č. 39/2021 z 26.11.2021 rozhodla vyhlásiť výzvu na predkladanie návrhov kandidátov na miesto jedného člena dozornej komisie.

Návrh kandidáta môže predložiť fyzická osoba, ktorá sa uchádza o vymenovanie za člena dozornej komisie. Návrh sa predkladá v tlačenej forme podľa vzoru priloženého k tejto výzve a v obálke, na ktorej sa uvedie „Návrh kandidáta na člena dozornej komisie AVF“. Návrh je potrebné doručiť kancelárii Audiovizuálneho fondu osobne, kuriérom alebo poštou na adresu
Audiovizuálny fond
Grösslingová 53
811 09 Bratislava
Slovenská republika


do 10. januára 2022 (vrátane).

Člena dozornej komisie bude rada voliť na svojom prvom zasadnutí v roku 2022. O prípadnej účasti kandidátov na rokovaní rady bude kandidátov rada informovať pred zasadnutím s ohľadom na aktuálnu pandemickú situáciu.

Späť

Podmienky používania|Ochrana osobných údajov|Kontaktujte nás
Copyright © 2009 - 2011 Audiovizuálny fond. Všetky práva vyhradené.