Správy

Skip Navigation LinksDomovská stránka > Správy > Fond vylepšil sprístupňovanie informácií

Fond vylepšil sprístupňovanie informácií

16. apríla, 2014

Audiovizuálny fond v záujme priebežne zlepšovať sprístupňovanie informácií o svojej podpornej činnosti pre verejnosť zmenil doteraz existujúci modul informačného systému „štatistika pre verejnosť“ na novú „Verejnú databázu Audiovizuálneho fondu“.

Touto systémovou zmenou sa rozšíril rozsah sprístupňovaných informácií aj funkcionalita práce s nimi. Používatelia dostali možnosť triedenia týchto informácií podľa voliteľných filtrov aj exportu informácií do voľne použiteľného formátu. Rozšíril sa rozsah zverejňovaných informácií o jednotlivých žiadostiach a najmä o žiadateľoch. V databáze je prístupný samostatný zoznam žiadateľov, ktorý umožňuje jednak triedenie podľa typu žiadateľa, ako aj zobrazenie detailnejších informácií o každom žiadateľovi. V týchto informáciách sa okrem kontaktných údajov nachádza aj zoznam všetkých žiadostí žiadateľa, jeho kredit podľa určených kritérií (v programe 1), ako aj mínusové body žiadateľa z jeho doterajšieho vzťahu k fondu od roku 2010.

V úvode Verejnej databázy Audiovizuálneho fondu sa nachádza podrobný návod na jej používanie. Fond kontinuálne pracuje na jej vylepšovaní, preto radi privítame prípadné podnety aj návrhy používateľov na zdokonalenie verejnej databázy Audiovizuálneho fondu. Podnety je možné posielať na adresu avf@avf.sk.

Späť

Podmienky používania|Ochrana osobných údajov|Kontaktujte nás
Copyright © 2009 - 2011 Audiovizuálny fond. Všetky práva vyhradené.